Klantenservice

Home | Klantenservice

HanzeDigital

HanzeDigital


» Over HanzeDigital

» Bedrijfsinformatie

» Onze Merken

» Volg Ons

» Over HanzeDigital

HanzeDigital is een jonge onderneming die zich richt op de verkoop van allerhande elektronica artikelen. Van computer hard- en software, navigatie apparatuur tot en met lcd schermen en plasma televisies.
HanzeDigital werkt met een webshop en beschikt niet over een winkel en de daarbij behorende showroom om producten aan de klant te kunnen tonen.
Om de prijzen laag te houden heeft HanzeDigital nagenoeg geen voorraad. Zo kunnen de artikelen voor de meest actuele en scherpe prijs worden verkocht!
De levertijd van de artikelen bedraagt ongeveer 1 tot 3 werkdagen tenzij anders vermeld.
Indien u (nog) vragen heeft neem dan contact met ons op via het contactformulier bij de klantenservice. HanzeDigital maakt zoveel mogelijk gebruik van contact per email en streeft ernaar alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden.

» Bedrijfsinformatie

HanzeDigital.nl

Nikolaus Ottostraat 4

8013 NG Zwolle


HanzeDigital staat geregistreerd onder de volgende kenmerken;

» Onze Merken

HanzeDigital.nl heeft vele verschillende merken. Ga naar: Onze Merken.

» Volg Ons

Bent u al fan? Volg ons:

Check de HanzeDigital.nl Facebook account Check de HanzeDigital.nl Twitter account Check de HanzeDigital.nl Google+ account Check de HanzeDigital.nl Pinterest account
Contact

Contact


» Adres

» E-Mail Ons

» Adres

HanzeDigital.nl

Nikolaus Ottostraat 4

8013 NG Zwolle


» E-Mail Ons

HanzeDigital is een webwinkel en handelt bij voorkeur contact per email af. Snel en duidelijk contact vinden wij belangrijk en daarom streven wij ernaar om alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Neem contact op

Naam

E-mail

Bericht

Voer de beveiligingscode in


Captcha
Betalen & Levering

Betalen & Levering


» Betaling

» Verzenden

» Levering & Beschikbaarheid

» Betaling

Bij het plaatsen van een order kunt u ervoor kiezen om het volledige bedrag in één keer te voldoen via iDeal of het bedrag over te maken naar onze bankrekening.

» Verzenden

De verzendkosten zijn variabel, op basis van het type product. Kleine artikelen als geheugen worden verzonden vanaf € 3.50, grote artikelen als TV's worden voor maximaal € 15.00 verzonden. Verzendingen worden standaard door PostNL verzonden, sporadisch wordt er gebruik gemaakt van UPS, DPD of DHL. Nagenoeg altijd ontvangt u van uw verzending een track & trace code. Voor verzendingen naar het buitenland kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Letop! Afhalen is niet mogelijk! Al onze producten worden verzonden.

» Levering & Beschikbaarheid

HanzeDigital heeft nagenoeg geen voorraad op het afhaaladres. Artikelen liggen elders in Nederland in diverse magazijnen opgeslagen. Vanuit deze magazijnen wordt HanzeDigital meerdere malen per week bevoorraad. Levertijden zijn hierdoor slechts 1 tot 3 werkdagen (mits voorradig). Door deze manier van werken kunnen wij de prijzen scherp houden!

Direct leverbaar

Direct leverbaar en voldoende voorraad. Verwachte levertijd wordt aangegeven.

Beperkt leverbaar

Beperkt leverbaar. Er is nog beperkte (externe) voorraad beschikbaar. Verwachte levertijd wordt aangegeven.

Binnenkort leverbaar

Binnenkort leverbaar. Op korte termijn wordt er (weer) voorraad verwacht. Verwachte levertijd wordt aangegeven.

Levertijd onbekend

Levertijd onbekend. Er is geen voorraad en het is onbekend of en wanneer er weer voorraad is.

Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren


» Retourregels

» Retourstappen

» Ruilen

» Retourregels

Wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet of verkeerd besteld is kan deze geretourneerd worden met de bedenktijd van 14 kalenderdagen (het herroepingsrecht). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag: 1) waarop het artikel in bezit is, 2) bij bestelling van meerdere artikelen, die afzonderlijk worden geleverd, waarop het laatste artikel ontvangen is.

Voor het retourneren gelden een aantal voorwaarden:

» Retourstappen

Wilt u artikelen retourneren? Volg onderstaande stappen.

Stap 1

Stuur E-mail

»
Stap 2

Ontvangst Retourcode

»
Stap 3

Verpak in originele doos

»
Stap 4

Verzend naar HanzeDigital via PostNL

»
Stap 5

E-mail afhandeling retour

»
Stap 6

Retourbetaling

» Ruilen

Het ruilen van een artikel, geldt als een nieuwe bestelling. De oude bestelling wordt geretourneerd binnen 14 dagen via de retourstappen.
De nieuwe bestelling geef je door zoals je gewend bent. Er worden dan weer verzendkosten in rekening gebracht voor het verwerken en bezorgen van de order.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten voor onze rekening.

Voorwaarden & Garantie

Voorwaarden & Garantie


» Algemene Voorwaarden

» Garantie

» Algemene Voorwaarden

Ga naar de algemene voorwaarden.

» Garantie

HanzeDigital biedt op al haar producten minimaal 2 jaar garantie (tenzij anders vermeld). De grootste uitzondering hierop zijn laptops, deze hebben standaard 1 jaar garantie. Indien u gebruik moet maken van de garantie moet u binnen de garantieperiode contact opnemen met HanzeDigital. Met onze hulp wordt het desbetreffende probleem opgelost.

Disclaimer & Privacy

Disclaimer & Privacy


» Disclaimer

» Privacy

» Cookies

» Disclaimer

» Disclaimer voor HanzeDigital.nl

Creative Mindz / HanzeDigital (Kamer van Koophandel: 05086290), hierna te noemen HanzeDigital, verleent u hierbij toegang tot HanzeDigital.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
HanzeDigital behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


» Beperkte aansprakelijkheid

HanzeDigital spant zich in om de inhoud van HanzeDigital.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op HanzeDigital.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van HanzeDigital. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op HanzeDigital.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met HanzeDigital. Voor op HanzeDigital.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan HanzeDigital nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


» Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij HanzeDigital. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HanzeDigital, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


» Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

» Privacy

» Privacyverklaring Creative Mindz / HanzeDigital

Via de webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. HanzeDigital acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
HanzeDigital is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegvens er worden verzameld en gebruikt en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig door te lezen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 10-5-2018.


» Gebruik van persoongegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Bijvoorbeeld uw persoonsgegevens. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die door u ingevoerd worden op de website of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Deze verklaring is uitsluitend bedoelt voor diegene die de website gebruikt als particulier.
Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:


» Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. Na de registratie bewaren wij de door u gekozen gebruikersnaam en persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat wij u kunnen contacteren in kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling. Tenslotte gebruiken wij de gegevens om een overzicht van de producten te geven die u bij ons heeft besteld.
Wij zullen uw gebruikersnaam, die gekoppeld is aan uw persoonsgegevens niet verstrekken aan derden, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van uitvoering van de overeenkomst of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.
Om u te kunnen registreren, vragen wij u de volgende gegevens:


» Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst.
Voor het uitvoeren van de overeenkomst delen wij alleen de noodzakelijk gegevens met onze leveranciers, transporteurs en betaaldienst.
Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.


» Bewaartermijn

Uw gegevens worden bewaard zolang u bent ingeschreven op onze website.
Wanneer u zich uitschrijft worden uw gegevens binnen 30 dagen na bevestiging verwijderd en zal uw orderdata worden geanonimiseerd. Indien u zich wil uitschrijven kunt u dit kenbaar maken door contact met ons op te nemen via het contactformulier.


» Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.


» Meldingsplicht

Wanneer er een datalek heeft plaatsgevonden wordt dit intern geregistreerd en zal dit worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens.


» Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website verbonden zijn. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.


» Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzingingen op de hoogte bent.


» Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage (dataportabiliteit) en wijzigingen van uw gegevens in danwel verwijdering van uw persoonsgegevens kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier.

» Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door onze website worden geplaatst.

Wij maken alleen gebruik van functionele en analytische cookies waarbij de data geanonimiseerd is.


» Google Analytics:

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


» Facebook & Twitter Buttons:

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op.
Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

FAQ

Veel Gestelde Vragen


» Hier vind je alle antwoorden

» Hier vind je alle antwoorden